Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deser rozplywa sie w ustach wyglada pieknie i jest bardzo prosty
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 936
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4567
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1198
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 533
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 936
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4567
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1198
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 533
Składniki
w malej miseczce zalewamy zelatyne 3 lyzkami h2o mieszamy i odkladamy na bok.W garnuszku grzejemy mleko,smietanke 2 lyzki cukru ,vanilie.Cukru i vanili mozna dac mniej lub wiecej jak kto lubi.Grzejemy tylko aby cukier sie rozpuscil.Po rozpuszczeniu sie cukru,odkladamy na bok i dodajemy do tego wczesniej przygotowana zelatyne,Dobrze mieszamy.Calosc rozlewamy do miseczek,salaterek wczesniej spryskanych tluszczem .Deser musi stac w lodowce 24 h przed podaniem.Przed podaniem deser wycinamy z miseczki nozem odwracamy i podajemy na talerzyku.Dekorujemy owocami