Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Niebiańskie cappuccino z masą budyniową"
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 539
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 539
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Biszkopt: białka ubij z cukrami, dodaj żółtka, wymieszaj. Dodaj sypie , wymieszaj. Wylej na blachę, piecz 25 min w 180°C.
Masa budyniowa: budynie ugo tuj wg przepisu. Ostudź. Masło utrzyj, dodając budyń. Rozsmaruj na ostudzonym cieście.
Masa kawowa: cappuccino połącz z gorącym mlekiem. Wymieszaj z ubitą śmietaną i rozpuszczoną żelatyną. Wylej na ciasto.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Zaręba z Cieciorek.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie