Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórki faszerowane brukselką"
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 60
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 60
Składniki
Jabłka obierz, zetrzyj na tarce i skrop sokiem z cytryny.
Jogurt wymieszaj z posiekaną natką, dopraw do smaku solą i pieprzem.
Brukselkę ugotuj w osolonej wodzie, odcedź, przekrój na pół i ostudź.
Jabłka, ser i brukselkę wymieszaj z połową sosu. Umieść w wydrążonych połówkach ogórków. Polej resztą sosu.
Czas: 40 min. 1 porcja = 180 kcal.Źródło: Kurier TV