Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Składniki
Ser zemleć. Mąkę z proszkiem do pieczenia i tłuszczem wymieszać, dodać ser, sok z cytryny, jajka. Wszystko razem połączyć, zagnieść ciasto, rozwałkować je na grubość 1-2 cm.
Wykrawać szklanką krążki, pośrodku każdego wycisnąć kieliszkiem dziurki. Smażyć z obu stron, wyjąć łyżką cedzakową, odsączyć. Posypać cukrem pudrem.