Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wersja oponek bez jajek,warto spróbować są naprawdę pyszne .
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 135
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 31
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 883
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 1668
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 135
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 31
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 883
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 1668
Składniki
Ser,mleko,olej,cukier , ocet i olejek cytrynowy zmiksować blenderem,dodać mąkę z proszkiem i zagnieść ciasto(jeśli ser był bardzo mokry i ciasto jest za rzadkie to dodać troszkę mąki).ciasto rozwałkować nie zacienko i wykrawać szklanką kółka a w kółkach zakrętką od butelki dziurkę,smażyć na złoto w głębokim oleju na średnim ogniu.PO usmażeniu opruszyć cukrem pudrem.Życzę smacznego.