Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wersja oponek bez jajek,warto spróbować są naprawdę pyszne .
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18475
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29358
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18475
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29358
Składniki
Ser,mleko,olej,cukier , ocet i olejek cytrynowy zmiksować blenderem,dodać mąkę z proszkiem i zagnieść ciasto(jeśli ser był bardzo mokry i ciasto jest za rzadkie to dodać troszkę mąki).ciasto rozwałkować nie zacienko i wykrawać szklanką kółka a w kółkach zakrętką od butelki dziurkę,smażyć na złoto w głębokim oleju na średnim ogniu.PO usmażeniu opruszyć cukrem pudrem.Życzę smacznego.