Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 385
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2501
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 225
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 831
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 148
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 385
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2501
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 225
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 831
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 148
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto rozwałkować i wycinać szklanką kółka ,środki wyciąć małym kieliszkiem.
Smażyć na ojeju,jeszcze ciepłe posypać cukrem pudrem.
SMAZNEGO!