Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na upalne dni.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 121
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1166
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 121
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1166
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13296
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki, zmiksować z sokiem malinowym i wiśniówką. Wstawić do zamrażalnika na 2- 3 godziny. Gotową masę lodową ponownie zmiksować, aby pozbyć się grudek lodowych, wstawić do zamrażalnika. Po kolejnych dwóch godzinach czynności powtórzyć. Sorbet gotowy. Smacznego.