Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owoce ogrodowe - porzeczki, agrest, truskawki i rabarbar pod chrupiącą kruszoną z płatkami owsianymi.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5708
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8914
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7989
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5490
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5708
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8914
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7989
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5490
Składniki
Zimne masło kroimy na mniejsze kawałeczki i mieszamy z resztą składników na kruszonkę. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Rabarbar obieramy i kroimy na małe kawałki. Wszystkie owoce mieszamy i dodajemy cukier. Jeśli w przepisie pomijacie rabarbar to cukier też możecie pominąć - reszta owoców jest wystarczająco słodka. Owoce wykładamy do kokilek i posypujemy kawałkami kruszonki. Zapiekamy w 180 stopniach 15 minut. Podajemy gorące.