Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owoce ogrodowe - porzeczki, agrest, truskawki i rabarbar pod chrupiącą kruszoną z płatkami owsianymi.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21659
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 190
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 290
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21659
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 190
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 290
Składniki
Zimne masło kroimy na mniejsze kawałeczki i mieszamy z resztą składników na kruszonkę. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Rabarbar obieramy i kroimy na małe kawałki. Wszystkie owoce mieszamy i dodajemy cukier. Jeśli w przepisie pomijacie rabarbar to cukier też możecie pominąć - reszta owoców jest wystarczająco słodka. Owoce wykładamy do kokilek i posypujemy kawałkami kruszonki. Zapiekamy w 180 stopniach 15 minut. Podajemy gorące.