Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owoce ogrodowe - porzeczki, agrest, truskawki i rabarbar pod chrupiącą kruszoną z płatkami owsianymi.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 393
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1783
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 352
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 393
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1783
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 352
Składniki
Zimne masło kroimy na mniejsze kawałeczki i mieszamy z resztą składników na kruszonkę. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Rabarbar obieramy i kroimy na małe kawałki. Wszystkie owoce mieszamy i dodajemy cukier. Jeśli w przepisie pomijacie rabarbar to cukier też możecie pominąć - reszta owoców jest wystarczająco słodka. Owoce wykładamy do kokilek i posypujemy kawałkami kruszonki. Zapiekamy w 180 stopniach 15 minut. Podajemy gorące.