Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki deser, który kochają i dzieci i dorośli!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Galaretkę rozpuszczamy w połowie wody podanej na przepisie z tyłu opakowania, dokładnie mieszamy, do całkowitego rozpuszczenia się i odstawiamy do ostygnięcia. Kefir należy wlać do miski i miksować do czasu, aż się spieni. Galaretkę (może być lekko ciepła) powoli wlewamy do kefiru cały czas miksując. Przelewamy do szklaneczek i wstawiamy do lodówki. Przed podaniem dowolnie dekorujemy.