Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj ciekawa propozycja podania owoców. Taki witaminowy szaszłyk zasmakuje nawet owocowemu niejadkowi. ;) Może zastąpić deser lub drugie śniadanie.
mikser
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 459
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16678
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 362
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 459
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16678
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 362
Składniki
1. Śmietankę ubić na sztywno, dodać szczyptę soli. Wtedy jest pewność, że smietanka się ubije. :) Odstawić do lodówki, żeby się schłodziła. 2. Kiwi obrać, pokroić w plastry. 3. Banany obrać, pokroić w plastry. 4. Pomarańcz obrać, odkroić białe skórki i pokroić w plastry. Jeżeli plastry owoców są za duże, można je przekroić na pół. 5. Nadziewać na wykałaczki owoce w dowolnej kolejności. 6. Podawać z bitą śmietaną. Smacznego! :)