Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pączki długo zachowują świeżość.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8416
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8416
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Ziemniaki ugotować i przecisnąć przez praskę. Dodać margarynę, wsypać mąkę, pokruszyć z nią drożdże, dołożyć jajka utarte z cukrem, wlać spirytus. Wyrobić. Formować pączki, można nadziać powidłami. Piec jak zwykłe pączki.