Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pączki długo zachowują świeżość.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14561
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19623
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14561
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19623
Składniki
Ziemniaki ugotować i przecisnąć przez praskę. Dodać margarynę, wsypać mąkę, pokruszyć z nią drożdże, dołożyć jajka utarte z cukrem, wlać spirytus. Wyrobić. Formować pączki, można nadziać powidłami. Piec jak zwykłe pączki.