Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pączki długo zachowują świeżość.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2282
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2282
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Ziemniaki ugotować i przecisnąć przez praskę. Dodać margarynę, wsypać mąkę, pokruszyć z nią drożdże, dołożyć jajka utarte z cukrem, wlać spirytus. Wyrobić. Formować pączki, można nadziać powidłami. Piec jak zwykłe pączki.