Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie w wykonaniu. A do tego bardzo delikatne i smaczne! Z talerza znikają w oka mgnieniu :)
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35606
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1179
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5944
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35606
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1179
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5944
Składniki
Dokładnie mieszamy serek z jajkami przy pomocy miksera (wolne obroty). Partiami wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstego budyniu.
2. Na gorący olej kładziemy łyżeczką porcję ciasta. Pączki smażymy z obu stron. Gorące posypujemy cukrem pudrem.