Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny, łatwy i szybki przepis na deser z północnej części Włoch. Pokochały go Włochy jak i cały świat. Przepis jest banalnie prosty i każdy powinien go bez problemu przygotować w domu.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Panna Cotta : (CAŁY PROCES PRZEDSTAWIAM NA FILMIE PONIŻEJ) -mleko i śmietankę zagotować, dodać cukier, Wanilie i startą skórkę z cytryny - 14 gramów żelatyny rozmoczyć w zimnej wodzie -15 min żelatynę dodać do masy i wlać do foremek - odstawić do lodówki aż wystygnie Sos do Panna Cotty: - cukier lekko skarmelizować, dodać Borówki i zagotować -następnie zmiksować i przetrzeć przez sitko GOTOWE!!!!!!!