Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny, łatwy i szybki przepis na deser z północnej części Włoch. Pokochały go Włochy jak i cały świat. Przepis jest banalnie prosty i każdy powinien go bez problemu przygotować w domu.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 358
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 816
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 358
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 816
Składniki
Panna Cotta : (CAŁY PROCES PRZEDSTAWIAM NA FILMIE PONIŻEJ) -mleko i śmietankę zagotować, dodać cukier, Wanilie i startą skórkę z cytryny - 14 gramów żelatyny rozmoczyć w zimnej wodzie -15 min żelatynę dodać do masy i wlać do foremek - odstawić do lodówki aż wystygnie Sos do Panna Cotty: - cukier lekko skarmelizować, dodać Borówki i zagotować -następnie zmiksować i przetrzeć przez sitko GOTOWE!!!!!!!