Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Papryka faszerowana"
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 132
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 201
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 312
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 132
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 201
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 312
Składniki
??Ryż zalej bulionem i ugotuj. Filet pokrój w niewielką kostkę, przypraw solą i pieprzem. Podsmaż na rozgrzanym oleju.
Przełóż do miski ryż, kurczaka, przecięte na pół oliwki oraz pokrojony w kos tkę ser. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i wszystko wymieszaj.
Papryki przekrój wzdłuż na pół. Usuń gniazda na sienne i nałóż farsz.
Wstaw warzywa do piekarnika rozgrzanego do 170°C i piecz ok. 20 minut. Gotowe danie udekoruj listkami bazylii.Źródło: Telemax