Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pascha kandyzowana"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Kosmala z Czarnolasu
Żółtka utrzyj z cukrami. Śmietanę zagotuj. Dodaj masę żółtkową, podgrzewaj (nie gotuj!) 3 min. Ostudź. Dodaj masło, dwukrotnie zmielony twaróg, połącz. Wsyp bakalie, wymieszaj. Masą napełnij formę (najlepiej wyłożoną gazą). Obciąż, chłodź przez noc.Źródło: Chwila dla Ciebie