Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiający deser, idealny na lato.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1194
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14791
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 825
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1194
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14791
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 825
Składniki
Cytryny umyć, przekroić na pół i wycisnąć z nich sok. Oddzielić białka od żółtek, żółtka ubić z cukrem w kąpieli wodnej, dodać rozpuszczoną żelatyne i nadal ubijać. Białka ubić na sztywno dodać sok z cytryny oraz masę z żółtek. Delikatnie wymieszać, wyporcjować do pucharków i schłodzić w lodówce ok 1 h.