Do góry

Desery Przepis na:

Pianka truskawkowa

Pianka truskawkowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 352

Dodano:

Odsłon: 2586

coś lekkiego, na upalne dni, proste i łatwe danie, a przy tym pyszne

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie


  1. Zalewamy biszkopty jedną rozrobioną galaretką. Schładzamy w lodówce.
    Miksujemy umyte i obrane truskawki. W drugiej misce ubijamy śmietankę z cukrem puderem.

  2. Łączymy truskawki ze śmietanką, po czym dodajemy wystudzone dwie galaretki. Mieszamy do połączenia się składników.
    Zalewamy biszkopty masą truskawkową i dalej schładzamy w lodówce.
    Enjoy The Food

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

sliwkawegierka 24 maja 2014 cieszę się, że się podoba. muszę przyznać, że poszlo wszystko w jeden wieczór, także polecam.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mufinka 23 maja 2014 Na upały idealne! Chociaż ja bym zjadła nawet w pochmurny dzień. :)))

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 23 maja 2014 Ale to się do mnie uśmiechnęło, pyszności.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń