Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
muffinek nigdy dość :-) pod każdą postacią, tym razem makowe :-)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1073
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13627
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1073
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13627
Składniki
Do jednej miski wsypać suche składniki, do drugiej mokre (oprócz nutelli). Wszystko razem wymieszać delikatnie łyżką, tylko do połączenia składników.
Do foremek wykładać po łyżce masy makowej, na to łyżeczkę nutelli i kolejny raz masę makową do 3/4 wysokości foremki. Piec w temp. 190 stopni ok. 15-20 min
Gotowe muffinki można oblać lukrem lub roztopiona czekoladą
Smacznego :-)