Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone bananowo-kakaowe pączki z dziurką :)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 152
Polecam.
Odsłon: 816
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 70
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9204
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 152
Polecam.
Odsłon: 816
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 70
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9204
Składniki
Banana obrać ze skórki, rozgnieść widelcem na papkę.
Do puree bananowego dodać mleko, masło orzechowe, syrop klonowy i esencję waniliową, wymieszać.
Do mokrych składników wsypać przesianą mąkę, kakao i proszek do pieczenia, wymieszać.
Formę do donatów wysmarować masłem lub olejem (pominąć przy formie silikonowej). Ciasto przełożyć do rękawa cukierniczego, wyciskać w przygotowaną formę do 3/4 wysokości.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec przez około 15-20 minut.
Oponki udekorować polewą czekoladową, siekanymi orzechami, wiórkami kokosowymi.