Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne złociste banany pieczone w miodzie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113572
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113572
Składniki
Banany pokroić w plasterki i posypać niewielką ilością cynamonu.
Na patelnię nalać odrobinę oleju i rozsmarować ręcznikiem papierowym. Następnie poukładać na niej banany i polać je modem.
Smażyć na niedużym ogniu do momentu kiedy banany nie nabiorą złocistego koloru.