Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na bardzo wyjątkowy deser. Połączenie słodkiego banana z roztopioną gorącą gorzką czekoladą z pewnością zasmakuje tym którzy szukają oryginalnych smaków. Deser w sam raz na deszczowe i zimne wieczory. Smacznego :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5630
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1109
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12220
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5165
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1536
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5630
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1109
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12220
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5165
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1536
Składniki
Banany umyć, a następnie przeciąć wzdłuż owoca, (od jednego końca do drugiego) uważać aby nie przeciąć. Czekolade i orzeszki posiekać. Rozcięte banany "nafaszerować czekoladą i orzeszkami. Tak przygotowane banany przełożyć na blaszkę i zapiekać w piekarniku w temp. 180 stopni przez ok. 20 min.
Smacznego :)
Podawać jeszcze gorące. :)