Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe pieguski są o wiele smaczniejsze, niż te ze sklepu. Dodatki można dobierać według własnego uznania. Zależy kto co lubi.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326531
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16915
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326531
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16915
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Składniki
Masło ucieramy z cukrem na puszystą masę. Dodajemy jajko i powoli dosypujemy mąkę z proszkiem do pieczenia i solą. Dodajemy pokruszoną czekoladę i bakalie. Zagniatamy razem wszystkie składniki. Z ciasta formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Kuleczki można delikatnie spłaszczyć. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 190 stopni C przez 12 – 15 minut. SMACZNEGO !!!