Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe pieguski są o wiele smaczniejsze, niż te ze sklepu. Dodatki można dobierać według własnego uznania. Zależy kto co lubi.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Masło ucieramy z cukrem na puszystą masę. Dodajemy jajko i powoli dosypujemy mąkę z proszkiem do pieczenia i solą. Dodajemy pokruszoną czekoladę i bakalie. Zagniatamy razem wszystkie składniki. Z ciasta formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Kuleczki można delikatnie spłaszczyć. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 190 stopni C przez 12 – 15 minut. SMACZNEGO !!!