Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka to szybka i łatwa do zrobienia słodka przekąska. Można zrobić je także z dodatkiem orzechów lub rodzynek.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1334
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5858
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18528
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1334
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5858
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18528
Składniki
Czekolady mleczne pokroić w kosteczki.
Margarynę utrzeć z cukrem na puszystą masę. Dodawać do masy na przemian mąkę z proszkiem i jajkami. Ucierać kilka minut, dodać szczyptę soli. Czekolady mleczne połączyć z masą.
Z ciasta uformować kulki i układać je blaszce wyścielonej papierem do pieczenia. Piec ok.15 min w temperaturze 180 stopni.