Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki przepis dla spóźnialskich :)
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 265
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 3574
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 353
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29325
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 265
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 3574
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 353
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29325
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, stopniowo dodając żółtka i pozostałe składniki. Na końcu wymieszać z ubitą na sztywno pianę z białek. Ciasto przełożyć do foremek i piec w 180 stopniach przez 1 godzinę. Po wystygnięciu cisto przeciąć na 3 części i posmarować powidłami, udekorować polewą lub cukrem pudrem.