Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki, latwy zawsze sie udaje
margaryne rozpuscic na ogniu dodac miod i cukier, poczekac az sie rozpusci i wymiesza dodac smietane, przyprawe do piernika i zoltka na koncu dodac make z soda zestawic z ognia ubic piane z bialek i dodac do ciasta, wylac na blache upiec ok godz w 180st.
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 28
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 69
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 28
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 69
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
margaryne rozpuscic na ogniu dodac miod i cukier, poczekac az sie rozpusci i wymiesza dodac smietane, przyprawe do piernika i zoltka na koncu dodac make z soda zestawic z ognia ubic piane z bialek i dodac do ciasta, wylac na blache upiec ok godz w 180st.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto Marlenka
Desery
Ciasto red velvet
Desery
Ciasto parzone
Desery
Bananoffee z płatkami owsianymi
Ciasto Marlenka
Marlenka to ciasto, które pokochają miłośnicy miodowników i kajmaku! Wygląda...
Odsłon: 294
Ciasto red velvet
Red velvet – ciasto niezwykle popularne w Stanach Zjednoczonych – to idealna...
Odsłon: 588