Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie dwóch rodzajów nadzienia, które daje idealny balas między słodyczą a lekką kwasowością
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 159
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 377
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 159
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 377
Składniki
Miękkie masło ubij mikserem na puch Dodaj masę krówkową i dokładnie połącz Podziel masę na trzy części Posmaruj pierwszy i drugi wafel masą krówkową Trzeci wafel posmaruj powidłami Czwarty ponownie masą krówkową Gotowe wafle owiń folią spożywczą lub aluminiową Obciąż ciężką deską lub innym naczyniem Wstaw do lodówki na kilka godzin Po tym czasie pokrój i podawaj