Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie dwóch rodzajów nadzienia, które daje idealny balas między słodyczą a lekką kwasowością
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25994
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3440
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1448
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25994
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3440
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1448
Składniki
Miękkie masło ubij mikserem na puch Dodaj masę krówkową i dokładnie połącz Podziel masę na trzy części Posmaruj pierwszy i drugi wafel masą krówkową Trzeci wafel posmaruj powidłami Czwarty ponownie masą krówkową Gotowe wafle owiń folią spożywczą lub aluminiową Obciąż ciężką deską lub innym naczyniem Wstaw do lodówki na kilka godzin Po tym czasie pokrój i podawaj