Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie dwóch rodzajów nadzienia, które daje idealny balas między słodyczą a lekką kwasowością
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118703
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8665
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3170
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2494
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118703
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8665
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3170
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2494
Składniki
Miękkie masło ubij mikserem na puch Dodaj masę krówkową i dokładnie połącz Podziel masę na trzy części Posmaruj pierwszy i drugi wafel masą krówkową Trzeci wafel posmaruj powidłami Czwarty ponownie masą krówkową Gotowe wafle owiń folią spożywczą lub aluminiową Obciąż ciężką deską lub innym naczyniem Wstaw do lodówki na kilka godzin Po tym czasie pokrój i podawaj