Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie dwóch rodzajów nadzienia, które daje idealny balas między słodyczą a lekką kwasowością
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 763
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424956
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10689
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336964
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 763
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424956
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10689
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336964
Składniki
Miękkie masło ubij mikserem na puch Dodaj masę krówkową i dokładnie połącz Podziel masę na trzy części Posmaruj pierwszy i drugi wafel masą krówkową Trzeci wafel posmaruj powidłami Czwarty ponownie masą krówkową Gotowe wafle owiń folią spożywczą lub aluminiową Obciąż ciężką deską lub innym naczyniem Wstaw do lodówki na kilka godzin Po tym czasie pokrój i podawaj