Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Placek czereśniowy"
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 81
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 65
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 162
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 81
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 65
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 162
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 180oC. Czekoladę połam, stop z masłem w garnku, ostudź. Wlej do miski, utrzyj z cukrem i jajkami. Mąkę przesiej i wymieszaj z proszkiem do pieczenia, dodaj stopniowo do ucieranej masy. Natłuść formę, nałóż ciasto, wciśnij w nie umyte, wydrylowane czereśnie. Piecz ok. 45 min (do suchego patyczka).Źródło: Świat kobiety