Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo łatwe ciasto bez tłuszczu.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Składniki
Jabłka obrać i pokroić w kostkę, zasypać cukrem. Pozostawić na godzinę.
Po upływie godziny dodać jajka, bakalie, proszek do pieczenia, sodę i mąkę. Wszystko razem wymieszać
Ciasto wyłożyć na blachę i piec w 180 st. 30 minut. Po wystudzeniu ciasto polać polewą czekoladową (przepis na moim profilu) i można posypać wiórkami kokosowymi. Życzę przyjemnej konsumpcji :)