Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny placek na wiosenny piknik:)
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1398
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1327
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 307
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1398
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1327
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 307
Składniki
Pierwsze 4 składniki zmiksować. Następnie dodać mąkę, proszek i cukier waniliowy. Tak powstałą masę wylać na blachę i położyć na wierzch dowolne owoce, według uznania.
Na wierzch posypujemy przygotowaną kruszonką: - 70gram masła, 70 gram cukru i 140 gram mąki (można dołożyć wiórki kokosowe).
Pieczemy w 180 stopniach.