Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty w wykonaniu niedrogi i uniwersalny
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2377
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4494
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1520
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 450
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2377
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4494
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1520
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 450
Składniki
Składniki CIASTA wymieszać mikserem na jednolita masę, wylać na blaszkę, ułożyć na wierzchu owoce i wysypać kruszonkę. Piec 40 minut w temperaturze 180 stopni.
Składniki kruszonki zagnieść razem z roztopionym tłuszczem. Włożyć na chwilę do lodówki lub zamrażalnika, po czym rozdrobnić na tarce, prosto na ciasto z owocami.