Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 94
Dodano: 26.07.2010
Odsłon: 13806
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Składniki CIASTA wymieszać mikserem na jednolita masę, wylać na blaszkę, ułożyć na wierzchu owoce i wysypać kruszonkę. Piec 40 minut w temperaturze 180 stopni.
Składniki kruszonki zagnieść razem z roztopionym tłuszczem. Włożyć na chwilę do lodówki lub zamrażalnika, po czym rozdrobnić na tarce, prosto na ciasto z owocami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

martini28 21 października 2011Zgłoś do usunięcia
a blache smaruje sie czyms czy bez?0 Kto głosował? | Odpowiedz

martini28 21 października 2011Zgłoś do usunięcia
a blache smarowalas czyms?0 Kto głosował? | Odpowiedz

elik3 26 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Zwykle piekę to ciasto na prostokątnej blaszce. Mam taką ok 25 x 35 cm0 Kto głosował? | Odpowiedz

aniula1609 26 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
witam .mam pytanie-na jaką wielkości blaszkę mam to zrobić?0 Kto głosował? | Odpowiedz