Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto proste w wykonaniu i bardzo pyszne, w sam raz do kawki
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8655
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8655
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
Białka ubij z cukrem. Ubijając dalej, dodawaj żółtka, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i kisiel (użyłam 2 opakowania kisielu z kawałkami owoców "FRUGO" passiflora, słodki kubek). Na końcu wlej roztopioną margarynę lub masło. Wyłóż ciasto do natłuszczonej i posypanej tartą bułką formy. Na wierzchu ułóż zamrożone owoce (uwaga na śliwki, ja musiałam pousuwać pestki). Po upieczeniu przestudź i posyp cukrem pudrem.