Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
placek bardzo dobry ,aktualny caly rok
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
olej utrzec z cukrem ,wbijajac po jednym jajku,dodac make na koncu cacao,sode i jablka pokrojone w kostke. Piec w temp.160-170 ok 40 min.Naciasto powinna byc duza i gleboka blaszka ,poniewaz bardzo urosnie Smacznego