Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie kilku smaków :) takich świątecznych.:)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Składniki
Masę makową; do miski dodać resztę składników , wymieszać i na końcu dodać pianę z białek . Taką masę wyłożyć na blaszkę prostokątną. Następna masa serowa: do miski dać tłuszcz cukier i żółtka utrzeć , dodać zmielony ser , budyń , zapach cytrynowy i na koniec ubitą pianę z białek. Wyłożyć tę masę na makową . na koniec biszkopt orzechowy ; ubić pianę z białek dodać cukier , dodać żółtka , dodać mąkę i orzechy, wymieszać i wylać na placek Piec w 180" C przez 1 godzinę . po wystudzeniu można polać polewą lukrem , albo tylko posypać cukrem pudrem.