Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7956
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 329
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3311
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 609
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7956
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 329
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3311
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 609
Składniki
mleko mieszamy z drożdżami i czekamy aż wyrośnie. jaja z cukrem ubijamy na puszystą masę , dodajemy, olejki, masło, drożdże, mąkę i wszystko mieszamy, ciasto wlewamy na wysmarowaną tłuszczem blachę i czekamy aż trochę wyrośnie. mak mieszamy z orzechami i rodzynkami i nakładamy łyżeczką na ciasto. pieczemy godzinę w temp. 150 stopni. 20 minut przygotowanie ciasta plus czas pieczenia.