Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne w przygotowaniu placuszki z bananem i twarogiem. Idealna propozycja na słodkie śniadanie lub małą przekąskę w ciągu dnia. Przypadną do gustu zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Można się nimi zajadać na ciepło, tuż po przyrządzeniu lub zapakować w pojemniczek i zabrać ze sobą w drogę.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 66
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 413
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40496
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 66
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 413
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40496
Składniki
Do miski przełóż banana i twaróg. Składniki rozgnieć widelcem. Dodaj jajka, mąkę i cynamon. Wymieszaj ciasto na placuszki.
Na patelni rozgrzej łyżkę masła klarowanego. Ciasto nakładaj na rozgrzaną patelnię przy użyciu łyżki. Placuszki smaż na złoty kolor z dwóch stron.