Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne w przygotowaniu placuszki z bananem i twarogiem. Idealna propozycja na słodkie śniadanie lub małą przekąskę w ciągu dnia. Przypadną do gustu zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Można się nimi zajadać na ciepło, tuż po przyrządzeniu lub zapakować w pojemniczek i zabrać ze sobą w drogę.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2519
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2519
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Składniki
Do miski przełóż banana i twaróg. Składniki rozgnieć widelcem. Dodaj jajka, mąkę i cynamon. Wymieszaj ciasto na placuszki.
Na patelni rozgrzej łyżkę masła klarowanego. Ciasto nakładaj na rozgrzaną patelnię przy użyciu łyżki. Placuszki smaż na złoty kolor z dwóch stron.