Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne w przygotowaniu placuszki z bananem i twarogiem. Idealna propozycja na słodkie śniadanie lub małą przekąskę w ciągu dnia. Przypadną do gustu zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Można się nimi zajadać na ciepło, tuż po przyrządzeniu lub zapakować w pojemniczek i zabrać ze sobą w drogę.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30652
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30652
Składniki
Do miski przełóż banana i twaróg. Składniki rozgnieć widelcem. Dodaj jajka, mąkę i cynamon. Wymieszaj ciasto na placuszki.
Na patelni rozgrzej łyżkę masła klarowanego. Ciasto nakładaj na rozgrzaną patelnię przy użyciu łyżki. Placuszki smaż na złoty kolor z dwóch stron.