Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne do popołudniowej kawki , nawet dla bardzo zabieganych
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10616
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6129
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12996
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4752
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10616
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6129
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12996
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4752
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę dodając sukcesywnie cukier. Gdy masa jest ubita , dodać resztę składników i delikatnie wmieszać je łyżką. Łyżką wykładać porcje na papier pergaminowy ułożony na blasze zachowując odstępy, Piec w temp.160 st. około 20 min wkładając do już rozgrzanego piekarnika.