Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne do popołudniowej kawki , nawet dla bardzo zabieganych
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 59
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 81
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 419
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 59
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 81
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 419
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę dodając sukcesywnie cukier. Gdy masa jest ubita , dodać resztę składników i delikatnie wmieszać je łyżką. Łyżką wykładać porcje na papier pergaminowy ułożony na blasze zachowując odstępy, Piec w temp.160 st. około 20 min wkładając do już rozgrzanego piekarnika.