Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, mieciutki i rozplywajace sie w ustach placuszki :-)
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 47
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 47
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Składniki
jajko roztrzepac, dolac mleko, dodac maka wymieszana z proszkiem i odstawic na kilka minut. W tym czasie jablka pokroic w dosc drobna kostke, dodac cukier zwykly i waniliowy, cynamon, odczekac kilka minut az jablka puszcza sok.
do ciasta (powinno byc dosc geste, w razie potrzeby dodac maki lub mleka) dodac jablka. czekolade pokroic na male kawalki, dodac do masy. wszystko dobrze wymieszac, smazyc na rozgrzanym oleju z obu stron, do zrumienienia placuszkow.
posypac cukrem pudrem i palaszowac :-)