Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy i pyszny a zarazem prosty w wykonaniu pięknie prezentuje się na stole
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8565
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 859
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 902
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 116
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8565
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 859
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 902
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 116
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto.Podziel na 3 części do jednej dodaj kakao zamróz.Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia zetrzyj na grubych oczkach jasne ciasto posmaruj dżemem na dżem zetrzyj ciemne ciasto.Białka ubij z cukrem dodaj budynie i wyłóż na ciemne ciasto na wierzch zetrzyj ostatnią część ciasta białego.Piec w temperaturze 180 st około 45 minut.