Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy i pyszny a zarazem prosty w wykonaniu pięknie prezentuje się na stole
Pleśniak (lub skubaniec) to pyszne ciasto bardzo bogate w różnego rodzaju kol...
Odsłon: 24614
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 408
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 357
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 651
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3845
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 408
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 357
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 651
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3845
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto.Podziel na 3 części do jednej dodaj kakao zamróz.Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia zetrzyj na grubych oczkach jasne ciasto posmaruj dżemem na dżem zetrzyj ciemne ciasto.Białka ubij z cukrem dodaj budynie i wyłóż na ciemne ciasto na wierzch zetrzyj ostatnią część ciasta białego.Piec w temperaturze 180 st około 45 minut.
Przepisy Desery
Desery
Biszkopt z 4 jaj
Desery
Domowa chałwa
Desery
Ciasto Ferrero Rocher
Desery
Truskawki z bitą śmietaną
Biszkopt z 4 jaj
Przepis na klasyczny, jasny biszkopt z 4 jaj.
Odsłon: 607
Domowa chałwa
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 2724