Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy i pyszny a zarazem prosty w wykonaniu pięknie prezentuje się na stole
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1809
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1809
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto.Podziel na 3 części do jednej dodaj kakao zamróz.Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia zetrzyj na grubych oczkach jasne ciasto posmaruj dżemem na dżem zetrzyj ciemne ciasto.Białka ubij z cukrem dodaj budynie i wyłóż na ciemne ciasto na wierzch zetrzyj ostatnią część ciasta białego.Piec w temperaturze 180 st około 45 minut.