Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 678
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 64
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 82
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 678
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 64
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 82
Składniki
1. kawę i cappuccino zalać 200 ml gorącej wody, posłodzić do smaku, wystudzić, 2. żelatynę namoczyć w zimnej wodzie, dodać cukier, rozpuścić, 3. śmietanę ubić z cukrem pudrem, dodać serki i zimną żelatynę, 4. biszkopt przekroić na pół, nasączyć ponczem, wyłożyć krem (zostawić trochę na posmarowanie wierzchu), przykryć drugim ciastem, nasączyć, posmarować kremem, na wierzch zetrzeć wafelka czekoladowego. smacznego