Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 200
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20203
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 200
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20203
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto miksujemy, tak aby nie było grudek. Przekładamy do dużej formy i pieczemy ok. 45 min. Jabłka obieramy, kroimy w kostkę i smażymy. Gorące jabłka dzielimy na dwie części. Do 1 części dodajemy galaretkę truskawkową , do 2 – winogronową. Mieszamy. Ostudzony placek przekrawamy na pół. Na jeden placek kładziemy masy. Drugi placek kruszymy i posypujemy masy.