Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie ciasteczka, które przygotujecie bez tłuszczu i bez nabiału! Najlepiej smakują posmarowane dżemem.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 503
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3928
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1359
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 503
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3928
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1359
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Mąkę pszenną połączyć z mąką ziemniaczaną i proszkiem do pieczenia. Wsypać do utartych jajek i zagnieść ciasto. Ciasto rozwałkować na ok. 5 mm i foremką wycinać ciasteczka. Przełożyć je za formę wyłożoną papierem do pieczenia i piec ok. 10 min. w 180ºC. Po upieczeniu można posmarować dżemem.