Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ptasi sernik- apetyczne z takimi dodatkami jest to ciasto. Kokosowe wiórki i ser smażony każdemu zwykle smakuje!
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 231
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104558
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 348
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9071
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 231
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104558
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 348
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9071
Składniki
Ciasto kokosowe: Białka ubić z cukrem. Wsypać pozostałe składniki, wymieszać i wyłożyć na forę 25/36. Piec w 180 stopniach 30 minut.
Ciasto ciemne: Białka ubić na sztywną pianę z cukrem. Dodać mąkę, żółtka, proszek i kakao. Piec do 30 minut w 180 stopniach.
Ser: Margarynę roztapiamy. Dodajemy ser, cukier i żółtka. Gotujemy do 15 minut na malutkim ogniu ciągle mieszając. Budynie rozpuszczamy w mleku i dodajemy do sera, gotujemy chwilę. Ściągamy z gazu. Galaretki rozpuszczamy w wodzie i dodajemy do sera. Mieszamy odstawiamy do stężenia. Przełożenie: Ciasto kokosowe- ser- ptasie mleczko-ser- ciasto ciemne