Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 957
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4218
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 475
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 884
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3774
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 768
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 957
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4218
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 475
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 884
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3774
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 768
Składniki
Biszkopt: Ubijamy całe jajka z cukrem na puszystą masę,dodajemy przesiane budynie z mąką i proszkiem do pieczenia. Wylewamy do blaszki i pieczemy 25 min. Pianka: Zimne mleko ubijamy,dodajemy rozpuszczone w 1 szklance gorącej wody, niebieskie galaretki.Wykładamy na ciasto.Zalewamy 2 galaretkami turkusowymi,przygotowanymi według przepisu na opakowaniu. Biszkopt można naponczować.