Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10367
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1163
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11577
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 579
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10367
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1163
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11577
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 579
Składniki
Biszkopt: Ubijamy całe jajka z cukrem na puszystą masę,dodajemy przesiane budynie z mąką i proszkiem do pieczenia. Wylewamy do blaszki i pieczemy 25 min. Pianka: Zimne mleko ubijamy,dodajemy rozpuszczone w 1 szklance gorącej wody, niebieskie galaretki.Wykładamy na ciasto.Zalewamy 2 galaretkami turkusowymi,przygotowanymi według przepisu na opakowaniu. Biszkopt można naponczować.