Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto bez pieczenia...z brzoskwiniami :-)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Brzoskwinie wyjmujemy zalewy, 3 galaretki rozpuszczamy w 700 ml soku wymieszanego z woda przegotowaną i studzimy. 1 galaretkę rozpuszczamy w 450 ml wody . formę wykładamy herbatnikami, układamy brzoskwinie, zalewamy odrobiną galaretki, w wysokim naczyniu miksujemy tężejącą galaretkę z jogurtem, wylewamy do formy na herbatniki i brzoskwinie. Schładzamy w lodówce. Na wierzch wylewamy galaretkę i zostawiamy na kilka godzin w lodówce.