Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty budyń/pudding o smaku pistacjowym.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44647
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44647
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Składniki
Do małego rondelka wlej na dno troszkę wody, następnie 100 ml mlecznego napoju pistacjowegoo. Zagotuj.
Do kubka wlej 100 ml też pistacjowegoo napoju i wymieszaj (dokładnie) z połową budyniu. Kiedy mleko w rondelku zagotuje się, wlej zawartość kubka.
Całość gotuj na małym ogniu, aż całość zgęstnieje i pojawią się bąbelki.
Wlej do przemytej zimną wodą miseczki, lub pucharka. Dodaj ulubione dodatki. Smacznego!