Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty budyń/pudding o smaku pistacjowym.
Domowe bułki z pękającą skórką to najlepsze i najtańsze pieczywo Takie przygo...
Odsłon: 325
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 397
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 247
Domowe bułki z pękającą skórką to najlepsze i najtańsze pieczywo Takie przygo...
Odsłon: 325
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 397
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 247
Składniki
Do małego rondelka wlej na dno troszkę wody, następnie 100 ml mlecznego napoju pistacjowegoo. Zagotuj.
Do kubka wlej 100 ml też pistacjowegoo napoju i wymieszaj (dokładnie) z połową budyniu. Kiedy mleko w rondelku zagotuje się, wlej zawartość kubka.
Całość gotuj na małym ogniu, aż całość zgęstnieje i pojawią się bąbelki.
Wlej do przemytej zimną wodą miseczki, lub pucharka. Dodaj ulubione dodatki. Smacznego!