Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo puszysty, rozpływający się w ustach, na dużą blaszkę
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Blaszkę do pieczenia wyłożyć herbatnikami. Białka oddzielić od żółtek i ubić ze szczyptą soli. Żółtka utrzeć z cukrem pudrem, margaryną. Dodać twaróg, mleko i dalej ucierać na gładką masę. Wsypać mąki, budynie i na samym końcu dodać pianę z białek. Dokładnie wymieszać, wyłożyć na herbatniki. Piec w temperaturze 180 stopni 60 min. Studzić z uchylonymi drzwiczkami.