Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OPONKI KTÓRE ZAWSZE WYCHODZĄ.CIESZĄ OKO WSZYSTKICH DOMOWNIKÓW.IDEALNE NA TŁUSTY CZWARTEK I NIE TYLKO ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
1.Z wszystkich składników wyrabiamy ciasto 2.Podsypujemy mąką i wałkujemy na grubość 1.5-2cm 3.Szklanką wykrawamy kółka,a środki kieliszkiem 4.Rozgrzewamy olej do wysokiej temperatury 5.Smażymy na złoty kolor 6.Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Gotowe obficie posypujemy cukrem pudrem i jeśli ktoś lubi część oponek oblewamy czekoladą. SMACZNEGO :)