Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, wilgotne ciasto kakaowe. Niepotrzebne są miski, miksery.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 110
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1341
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 474
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15566
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 110
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1341
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 474
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15566
Składniki
Średniej wielkości kwadratową blaszkę wykładamy papierem do pieczenia. Wszystkie suche składniki wsypujemy na blaszkę i mieszamy. Robimy 3 "dołki" -1 większy i 2 małe. Do dużego wlewamy olej a do małych ocet i aromat waniliowy ( cukier waniliowy ). Polewamy wodą i wszystko dokładnie mieszamy łyżką.
Piekarnik nagrzewamy do 175 st. Blaszkę wkładamy do piekarnika i pieczemy ok. 35 minut - do suchego patyczka. Ciasto można polać dowolną polewą ale gwarantuję, że i bez niej jest pyszne. Smacznego!