Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy deser idealny dla dzieci :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6009
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4601
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6009
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4601
Składniki
Jabłka umyć, odkroić góry (tam gdzie ogonek) i wydrążyć środki, do środka dać łyżkę miodu i posypać cynamonem.
Można je zrobić na 3 sposoby: 1. Włożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec w piekarniku. 2. Włożyć do garnka, podlać odrobiną wody i ugotować. 3. Najszybszy sposób, można je też zrobić w mikrofali.
Gotowe jabłka udekorować jogurtem biszkoptowym, albo takim jak lubimy i polać jeszcze sosem powstałym z soku puszczonego przez owoce, miodu i cynamonu. Smacznego!