Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy deser idealny dla dzieci :)
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 477
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 148
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 277
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19131
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 477
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 148
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 277
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19131
Składniki
Jabłka umyć, odkroić góry (tam gdzie ogonek) i wydrążyć środki, do środka dać łyżkę miodu i posypać cynamonem.
Można je zrobić na 3 sposoby: 1. Włożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec w piekarniku. 2. Włożyć do garnka, podlać odrobiną wody i ugotować. 3. Najszybszy sposób, można je też zrobić w mikrofali.
Gotowe jabłka udekorować jogurtem biszkoptowym, albo takim jak lubimy i polać jeszcze sosem powstałym z soku puszczonego przez owoce, miodu i cynamonu. Smacznego!