Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NAJLEPSZY DESER DLA DZIECI I NIE TYLKO. KAŻDY SIĘ SKUSI.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 553
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16828
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 606
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 553
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16828
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 606
Składniki
galaretki rozpuszczam w 1 szklance gorącej wody i chłodzę. Kremówkę ubijam na sztywno i dodaję serki oraz cukier puder. Mieszam. Do każdej chłodnej ale płynnej galaretki dodaję masę i dokładnie mieszam. Dno formy kwadratowej wykładam folią i układam herbatniki. Wylewam masę fioletową i chłodzę w lodówce. Po tym czasie wylewam niebieską i gdy stężeje zieloną. Od razu układam herbatniki na samej górze. Chłodzę jeszcze kilka godzin.